Chodíte rádi do společnosti nebo jste stále doma? Já se ptám proto, protože znám opravdu mnoho lidí, kteří to mají opravdu různé. A vy se jistě ptáte, co je na tom divného, když lidé to mají různé ve svém životě. Já to ale opravdu nemyslím zle. Myslím to tak, že právě je tolik lidí, že to mají různé všechno a je to naprosto v pořádku. A nikdo není stejný a taky nikdo není dokonalý, takže opravdu je mnoho druhů lidí, že to mají se společností jinak. Jsou totiž i typy společností, které nejsou další společností moc tolerovány. Tak například takové společnosti, které dělají opravdu velký bordel anebo hluk.

Mám ráda prima společnost.

Určitě jste se také setkali s názorem, že nějakou společnost nemáte rádi anebo o ní říkáte, že ta společnost je špatná. Tím, co mám na mysli, jsou třeba nějaké drogové spolky anebo takové spolky, které třeba přepadávají lidi a nebo kradou. Tady v tomto případě jistě asi se mnou bude souhlasit. Každý ví, že taková společnost není vhodná. Taky není moc lidmi tolerována.

I děti mají kamarády.

A proto je určitě každá rodina ráda, pokud se jejich dítě chytne skvělé party a skvělé společnosti. Já musím říct, že já v dětství jsem měla opravdu štěstí, že jsem v dětském věku narazila na perfektní dětskou společnost. I když jsme nyní dospělí, tak se rádi scházíme. A protože jsme právě všichni byli slušní a hodní, taky nyní si rozumíme. Myslím si, že člověk by nikdy neměl být stále sám a měl by chodit do společnosti. Ovšem si musím najít takovou společnost, která mu vyhovuje a sdílejí stejné zájmy a názory. Nemusí to sice být vždy stoprocentní, že musejí lidé sdílet vždy jen stejné názory, ale myslím, že ty stejné názory na svět by měly převažovat. Jak jinak byste si všichni se sebou rozuměli, kdybyste měli odlišné názory? Myslím, že všechno má svá pravidla. A pravidla společnosti jsou docela taky náročná.